NoW Mobility

NoW Mobility (No Worries Mobility, μετακίνηση χωρίς έγνοιες για όλους)

Ευθυγράμμιση με τις επιταγές της εποχής για οικονομική, οικολογική, ασφαλή και νόμιμη μετακίνηση χωρίς περιορισμούς ή όρια.

Οι προτάσεις μας (τα μοντέλα δηλ. που διαθέτουμε σε μοτο scooter μοτοποδήλατα και παπιά) προσπαθούν να ικανοποιήσουν την κατάσταση που επιβάλλεται στο χώρο της αυτοκίνησης από τις διεθνείς συγκυρίες, που σαν αποτέλεσμα έχουν την εκρηκτική άνοδο των τιμών καυσίμου άρα και του κόστους μετακίνησης.

Οι κοινωνίες μας έχουν μπει σε μια περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας (αποκλεισμοί, πανδημίες, πολεμικές συρράξεις κοκ), η ανάγκη όμως για μετακίνηση παραμένει αδιαπραγμάτευτη για τον κάθε ένα από εμάς. Ετσι η προσπάθεια να επιλέξει κανείς το όχημα που ταιριάζει στις ανάγκες του για μετακίνηση βρίσκεται μπροστά σε πολλές επιλογές οι οποίες διευρύνονται λόγω της τεχνολογίας (ηλεκτροκίνηση), του κρατικού παρεμβατισμού (επιδοτήσεις) και των αλλαγών της νομοθεσίας (δυνατότητα οδήγησης μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών-scooter 125 με δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, δείτε λεπτομέρειες στην σελίδα του κάθε μοντέλου).

Έχουμε ήδη μιλήσει για την επιλογή ανάμεσα σε ηλεκτροκίνητο και μηχανοκίνητο δίκυκλο 50-125 κ.εκ., δείτε το άρθρο Scooter 50cc Ηλεκτρικό ή βενζινοκίνητο;

Εδώ θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε το θέμα της ασφάλειας, φανταστείτε τη διαφορά να μετακινείσαι με ένα πατίνι και ο φίλος σου με ένα 50άρι παπί, διαφορά σε φρένα, φωτισμό, άνεση (ο φίλος σου κάθεται ενώ οδηγεί), κατοχύρωση απέναντι σε τρίτους μέσω της ασφάλειάς σου σε κανονική ασφαλιστική εταιρία, τα εκτεταμένα δίκτυα συντήρησης και εφοδιασμού οχημάτων με βενζινοκινητήρα σε κάθε γωνιά της χώρας κοκ

Είναι λοιπόν σαφείς οι λόγοι για τους οποίους διαμορφώσαμε μια πλήρη σειρά 50-125 κ.εκ., που περιλαμβάνει μοτοσικλέτες, παπί, και scooter με βενζινοκινητήρες. H αγορά ενός από τα μοντέλα μας είναι μια μικρή επένδυση (λαμβάνοντας υπ’ όψη τις ασύγκριτες τιμές μας) που θα σας αποφέρει μεγάλο κέρδος και όφελος σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο.

Με κατανάλωση πχ που περιορίζεται στα 1,5lt/100km για τα μοντέλα με Ηλεκτρονικό Ελεγχο της λειτουργίας τους ο καθένας μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της οικονομίας που προκύπτει.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να έχετε τη γνώμη ενός ειδικού για το όχημα που ταιριάζει στις πραγματικές ανάγκες σας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *