Falcon 50

Scooter 50cc και καθημερινότητα

Τα σύγχρονα scooter με κινητήρα 50 κ.εκ. αποτελούν σήμερα μια σοβαρότατη πρόταση για μια εύκολη καθημερινότητα: χωρίς Μαζικά Μέσα Μεταφοράς, οικονομικά, αξιόπιστα, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία ή εμπειρία στην οδήγηση δικύκλου. Επίσης δεν έχουν τους περιορισμούς απόστασης και τροφοδοσίας ενός ηλεκτροκίνητου από το οποίο είναι πολύ πιο δυνατά για να μεταφέρουν και 2 άτομα.

Οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου [κατηγορίας Β] υπό τις εξής προϋποθέσεις:
i. κατοχής διπλώματος αυτοκινήτου [δηλ. της κατηγορίας Β] για πάνω από έξι (6) έτη, και
ii. να έχετε συμπληρώσει  την ηλικία των είκοσι επτά (27) ετών.
Χωρίς καμιά άλλη διατύπωση

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 1.450€

Η λιμουζίνα των 50 κ.εκ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Τετράχρονο μονοκύλινδρο με ηλεκτρονικά τροφοδοτούμενο καρμπυρατέρ, η λειτουργία του κινητήρα ελέγχεται από ηλεκτρονική κεντρική μονάδα που εξασφαλίζει την άψογη λειτουργία του σε όλες τις περιστάσεις. Επίσης διαθέτει δείκτη βενζίνης, στροφόμετρο, κεντρικό και πλαϊνό σταντ, δισκόφρενο εμπρός, Tubeless ελαστικά και μεγάλους τροχούς 130/60-13 εμπρός/ και 120/70-12 πίσω, διπλούς προβολείς για μέγιστη αποτελεσματικότητα στη βραδυνή οδήγηση, πίσω ανάρτηση με 2 αμορτισερ για σταθερότητα και ασφάλεια, σχάρα αποσκευών, μεγάλα ευδιάκριτα φλας, άριστο φινίρισμα, μοναδική γραμμή. Εκκίνηση με μίζα και μανιβέλα. Χωρητικότητα ρεζερβουάρ 6,4L, πραγματική οικονομία καυσίμου με κατανάλωση 1,5lt/100km.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Μήκος: 1940 mm

Πλάτος: 695 mm

Υψος: 1160 mm

Υψος σέλλας: 780 mm

Μεταξόνειο: 1400 mm

Βάρος
105Kg
Κυβισμός
49,6cc
Μέγιστη απόδοση
3,60 / 7500 PS(r/min)
Μέγιστη ροπή
2,80 / 6500 Ν.m(r/min

Σε 2 χρώματα κόκκινο και μπλε

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Ολα αλλάζουν στην μετα-πανδημική εποχή αλλά και οι έννοιες παίρνουν νέο νόημα. Ετσι η φράση “ελεύθερη αλλά και ασφαλής μετακίνηση” έχει ένα εντελώς νέο περιεχόμενο. Η αποφυγή του συνωστισμού και της ταλαιπωρίας στα ΜΜΜ ενέχει κατά τους ειδικούς και κινδύνους για την υγεία μας.

Η ελευθερία που είναι έτσι κι αλλιώς συνυφασμένη με το δίτροχο πλαισιώνεται με την ανάγκη για πολλαπλώς ασφαλή μετακίνηση. Μια λύση λοιπόν σε αυτή την κατεύθυνση, πιστεύουμε στη Euro Motors, αποτελούν τα μοτοποδήλατα με βενζινοκίνητο κινητήρα.

Μας επιτρέπουν να κινηθούμε σε όλα τα πεδία ανηφόρες και κατηφόρες με ένα ή δύο άτομα, ειδικά οι νέοι κινητήρες, που εξοπλίζουν όλα τα μοντέλα μας, είναι αξιόπιστοι με σταθερή δύναμη και ευστροφία σε όλο το φάσμα της λειτουργίας τους, διαθέτουν φρένα όμοια με των μεγαλύτερων μοτοσικλετών που τα κάνει ακόμη πιο ασφαλή λόγω του χαμηλού βάρους τους, ενώ έχουν τους ίδιους χώρους με  τις μεγαλύτερες μοτοσικλέτες 125-200 κ.εκ.

Επίσης έχουν μόλις 14€ ετήσια τέλη κυκλοφορίας, ετήσια ασφάλιστρα από 45€, χαμηλότερο κόστος συντήρησης, πραγματική οικονομία καυσίμου με λιγότερο από 2lt/100km και απαλλάσσονται από τον έλεγχο στα ΚΤΕΟ. Επίσης έχουν τη μέγιστη ενεργητική ασφάλεια με φώτα ημέρας, κανονικούς προβολείς, φλας κλπ. 

Μπορεί να τα οδηγεί κανείς από 16 ετών με κανονική ασφάλεια, νόμιμα. Ολα αυτά τα κάνουν ιδανικά για κάθε νέο/νέα που θέλει να μάθει σωστά και να μπει σταδιακά στην αυτοκίνηση.

Καλέστε μας στο 2109010789 για να μάθετε πως
μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή πριν τo αγοράσετε.

Δείτε επίσης εναλλακτικά τα οχήματα πόλης 50κ.εκ στην διπλανή κατηγορία μοτοσυκλέτες-παπιά.