2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΟΝΤΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΑΘΙ

URAL T: Το μοντέλο T750SC ειδικά σχεδιασμένο με λιγότερα αξεσουάρ και τιμή έκπληξη δείτε την παρουσίαση σε βίντεο κάνοντας κλικ εδώ

URAL T Video

Οι τιμές των μοτοσυκλετών URAL με πλαϊνό καλάθι ξεκινούν από 12.550,00€. Ζητήστε μας τον τρέχοντα αναλυτικό τιμοκατάλογο στο e-mail: info@euromotors.gr

TOURIST750SC Το μοντέλο αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για ανώμαλα εδάφη και θεωρείται φαινόμενο αντοχής από τους κατασκευαστές του, αφού το ειδικά προσαρμοσμένο ψαλίδι στον εμπρός τροχό της μοτοσυκλέτας είναι το ίδιο ακριβώς που χρησιμοποιείται και στους αγώνες off-road που συμμετέχει το εργοστάσιο σε όλη την Ευρώπη. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το  μαύρο.

RETRO750SC Το μοντέλο αυτό είναι έκδοση street με side car. Το χρώμα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το μοντέλο είναι το μαύρο. Η RETRO 750 SC θα διατίθεται και σε άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.

  RANGER 750 ( & Gear Up)Το φαινόμενο αντοχής, δύναμης, ασφάλειας και απόλαυσης στην οδήγηση. Σχεδιασμένο για τις δυνάμεις ασφαλείας και το στρατό της Ρωσίας. Ένα πραγματικό εργαλείο για όλες τις συνθήκες οδήγησης, με κίνηση και στον τροχό του side car και πλήρη εξοπλισμό για να επιτελέσει και τη δυσκολότερη αποστολή.  Σε παραλλαγές ερήμου ή δάσους, μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Sportsman750SC 3X2 Η κλασική εμφάνιση με δύο χρώματα συνδιάζεται με το φαινόμενο αντοχής, δύναμης, ασφάλειας και απόλαυσης στην οδήγηση. Σχεδιασμένο για τις δυνάμεις ασφαλείας και το στρατό της Ρωσίας. Ένα πραγματικό εργαλείο για όλες τις συνθήκες οδήγησης, με κίνηση και στον τροχό του side car και πλήρη εξοπλισμό για να επιτελέσει και τη δυσκολότερη αποστολή.