Έτος ίδρυσης 1994

Η Euro Motors είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων που εμπορεύονται μοτοσικλέτες, αξεσουάρ, ανταλλακτικά κλπ συναφή προϊόντα. Τα προϊόντα αυτά εξασφαλίζονται από τον εκπρόσωπο της Euro Motors στην κάθε χώρα, ο οποίος και τα διανέμει στο δίκτυο των συνεργατών. Στην Ελλάδα η Euro Motors εκπροσωπείται από την EM-EURO MOTORS, η οποία είναι και υπεύθυνη για την ανάπτυξη του δικτύου. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1994.

Η αρχή της Euro Motors είναι η διάθεση επώνυμων ποιοτικών προϊόντων σε απόλυτα προσιτές τιμές. To μυστικό της διείσδυσης μας στην Ελληνική αγορά με επιτυχία είναι ο συνδυασμός: ΤΙΜΗ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

 Ο συνδυασμός επιτυγχάνεται διότι:

 1.     Όπως αναφέραμε όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από εργοστάσια που έχουν διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9002 ή και ανώτερα.

 2.     Επιλέγονται από ειδικούς, που γνωρίζουν τις τάσεις της αγοράς.

 3.     Όσον αφορά τις μοτοσικλέτες πληρούν πάντα τις απαιτούμενες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

 Η Euro Motors είναι σε θέση να διαθέσει αυτή τη στιγμή μια ευρεία γκάμα προϊόντων, τα οποία είτε εισάγει η ίδια κατ αποκλειστικότητα, είτε έχει τη δυνατότητα να τα προμηθεύεται σε ανταγωνιστικές τιμές.  

Λεωφ. Ηλιουπόλεως & Ηλία Ηλιού (Τερψιχόρης 9), 11636 ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνα: 210 9010789, 211 5705711-12    Φαξ: 210 9014295 

e-mail: info@euromotors.gr

 

www.ural-cobet.gr