Έτος ίδρυσης 1994

Η Euro Motors είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων που εμπορεύονται μοτοσικλέτες, αξεσουάρ, ανταλλακτικά κλπ συναφή προϊόντα με έδρα την Ελλάδα. Τα προϊόντα αυτά εξασφαλίζονται από τον εκπρόσωπο της Euro Motors στην κάθε χώρα, ο οποίος και τα διανέμει στο δίκτυο των συνεργατών. Στην Ελλάδα η Euro Motors εκπροσωπείται από την EM-EURO MOTORS, η οποία είναι και υπεύθυνη για την ανάπτυξη του δικτύου. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1994.

Η αρχή της Euro Motors είναι η διάθεση επώνυμων ποιοτικών προϊόντων σε απόλυτα προσιτές τιμές. To μυστικό της διείσδυσης μας στην Ελληνική αγορά με επιτυχία είναι ο συνδυασμός: ΤΙΜΗ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

 Ο συνδυασμός επιτυγχάνεται διότι:

 1.     Όπως αναφέραμε όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από εργοστάσια που έχουν διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9002 ή και ανώτερα.

 2.     Επιλέγονται από ειδικούς, που γνωρίζουν τις τάσεις της αγοράς.

 3.     Όσον αφορά τις μοτοσικλέτες πληρούν πάντα τις απαιτούμενες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

 Η Euro Motors είναι σε θέση να διαθέσει αυτή τη στιγμή μια ευρεία γκάμα προϊόντων, τα οποία είτε εισάγει η ίδια κατ αποκλειστικότητα, είτε έχει τη δυνατότητα να τα προμηθεύεται σε ανταγωνιστικές τιμές.  

Λεωφ. Ηλιουπόλεως & Ηλία Ηλιού (Τερψιχόρης 9), 11636 ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνα: 210 9010789, 211 5705711-12    Φαξ: 210 9014295 

e-mail: info@euromotors.gr